Şişli Feriköy 3+1 Kiralık Kapalı Otoparklı Temiz Daire
 Portfolio No: 16214
C21 KARUN

Şişli Feriköy 3+1 Kiralık Kapalı Otoparklı Temiz Daire

DESCRIPTION

Şişli Paşa Mahallesi'nde kapalı otoparklı 3+1 kiralık dairemizin ısıtma sistemi merkezi pay ölçerdir.Dairemizin Boyası yeni yapılmış olup temiz ve masrafsızdır.

Dairemiz, 13 yıllık yeni bir bir bina oluşu İle dikkat çekmektedir. Konumu itibariyle, Şişli Paşa Mahallesi'nde bulunan dairemiz, alışveriş merkezlerine, restoranlara ve metro istasyonuna yakındır. Ayrıca, şehir merkezine de kolayca ulaşabileceğiniz bir konumdadır.. Bomonti'de bulunan sosyal alanlar ve mekanlara 10 dk yürüyüş mesafesinde olmakla birlikte, Pangaltı metro istasyonuna yaklaşık 20 dk yürüyüş mesafesindedir. Metro’ya, Osmanbey, Şişli ve Mecidiyeköy’e evin konumuna yakın otobüs duraklarından kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.​

Dairemiz, 3 yatak odası ve Kapalı mutfaklı, Fransız camlı salonuyla aileniz için rahat bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıca, kapalı otoparkı sayesinde aracınızı güvenli bir şekilde park edebilirsiniz.

TAŞINMAZ TİCARETİ YETKİ BELGE NUMARASI: 3400308 (KARUN GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK VE PAZARLAMA LTD. ŞTİ.)

(5.6.2018 ÇIKIŞ ve 14.10.2020 GÜNCELLEME TARİH VE 30442 SAYILI TAŞINMAZ TİCARETİ YÖNETMELİĞİ GEREĞİ, YÜRÜRLÜĞE GİRİŞ TARİHİ 15.10.2020 TARİHİNDEN İTİBAREN, HİZMET ALACAĞINIZ OFİSİN YETKİ BELGESİ, DANIŞMANIN MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLDUĞUNU GÖRÜNÜZ, İSTEYİNİZ, TİCARET BAKANLIĞI DAN HİZMET ALACAĞINIZ EMLAK DANIŞMANININ VE İŞLETMENİN YETKİ BELGESİNİ KONTROL EDİNİZ)

TEK YETKİLİ SÖZLEŞMELİ PORTFÖY

ZEHRA ABDULHADİ

05524125844

Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Sertifikası

Read More
Location Turkey , İstanbul-Avrupa , Şişli , Paşa
Deed Status Condominium
Portfolio Category Island
Price 35,000 ₺
Square Meter (Net) 95
Eligible for Bank Loan Yes
Available For Exchange No
Hit Count
41

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

TRANSPORTATION PROPERTY

  • Metro
  • Bus Stop

VIEW PROPERTY

  • City

Zehra Abdulhadi

Other Portfolios Of The Advisor